23. září 2013

New in│Lippies

Hello everyone! This morning, I realized this is my last week off before Uni starts. I'm quite excited about the whole thing of starting fresh (well, again) but I still have to run many errands and work so many things out, I'm a little scared of all the mess. Anyway, as I promised, here is the new-lipstick post (aka lipsticks take my mind off nasty stuff - for a while)!


After what I'd seen oh their website (look for Rimmel against animal testing), I went a little Rimmel-crazy. I picked up four shades; 07 - a pretty neutral colour very similar to my natural lip colour (but a tad darker), 12 - a bright orange on the verge of red, 02 - a bright hot pink, and Berry Queen - a dark red/purple (perfect autumn colour).


I also wanted to join the lip-colour-butter-balm-stain-Idon'tknowwhatelse bandwagon, so I gave this Astor one in Pink Lady (also after reading their animal-testing statement). Such a pretty colour but not moisturizing at all, I still want to try a different brand.


Overall, I'm pretty happy with the purchases. Today I'm wearing Rimmel 02, such a feel-good shade!

Hope you're all doing great! Have you bought some interesting lip products lately?


Tess

4 komentáře:

  1. 07 mam doma uz pekne dlho a u nikoho som ho este nevidela, neviem preco, asi to ludom pride ako skareda farba :D ja ho mam rada a navyse aj krasne voni :) inak, teraz maju vraj prist od rimmelu aj matne kate ruze tak na to sa velmi tesim a urcite nejaku vezmem :) teda dufam ze pridu aj sem k nam na slovensko, inak budem nutena (aj ked ja nerada, neviem preco :D) vyuzit nejaky eshop.. ale v tom pripade skoncim s plnym kosikom veci lebo "este toto sa mi paci, aj toto, aj toto aj ked to v zivote nebudem nosit lebo sa to len tak von nehodi" .. a tak:) inak, zavidim krasne plne pery, uzasne vinikne vyrazna farba :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi málokomu sedí, těžko říct, ale mně přijde super :) a o matné řadě vím, těším se na ni, viděla jsem dneska nějakou jako tip v ELLE, tak to považuju za indikátor, že by snad měly dorazit i do anšich končin:)) Přesně tak! E-shopy jsou strašně zrádný, já teď našla jeden britskej cruelty-free a asi to nevydržím, a časem si něco objednám :D Děkuju, já je mám trošku křivý, ale od nošení výrazných rtěnek mě to nijak neodrazuje!:))

      Vymazat
  2. These look lovely. So happy to hear about them changing their minds on animal testing, I need a Rimmel lipstick in my collection!
    Spider Leg Lashes xo

    OdpovědětVymazat
  3. Exactly! I was so thrilled I needed some right away haha! xxx

    OdpovědětVymazat